De Nieuwe Melkfabriek
Bezorgen/Huiskamerrestaurant / catering / wijnen/ Sushi

MIJN VERHAAL


Toen ik vorig jaar de eerste keer mijn tocht naar Santiago de Compostella liep kwamen al lopend om en om steeds beelden in me op hoe ik eigenlijk nu eens mijn leven wilde gaan inrichten. Ook mijn contacten met anderen werden steeds diepgaander en minder oppervlakkig.  Daarin vond ik al een deel van mijn geluk. Het begon met delen.
Dat werd het begin...

In 2015 startte ik mijn eigen restaurant. Het slokte al mijn tijd op, wat ik ook wist toen ik daaraan begon. Met heel veel plezier heb ik het opgebouwd en gerund. Dat ik er veel tijd in stak was de manier dat ik het rendabel maakte. 
Ik wist, ik moet dit niet nog eens 5 jaar gaan doen op deze manier. Ik besloot een opleiding te gaan doen aan de Echoput en aansluitend ben ik mij verder gaan verdiepen in de wijnen, zo heb ik inmiddels mijn certificaat, SDEN 2 en SDEN3, en start binnenkort met de vinologen opleiding. 

Terug naar mijn wandeling, hoe geweldig zou het zijn om vanuit huis mijn basis te maken voor activiteiten, activiteiten waarbij ik meer betrokken ben met de gasten zelf....(dat liet het kok zijn in mijn restaurant niet toe).... Het idee was geboren, een huiskamer restaurant, in een huiselijke sfeer. Uiteraard stopt het daar niet... 

Wilt u eens komen huiskamer dineren? Dat kan, laat uw e mail adres achter en ik stuur u de datums.

Heeft u een catering op locatie of thuis nodig? Bel of stuur mij een mail met uw vraag en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden, familie, bedrijven of vriendenclub, ieder club kan een aanvraag doen!

WIjnen? Per fles of per doos? Bel me en ik zorg dat naar u toe komt. 
Op de pagina wijnen ziet u welke wijnen er standaard zijn (wijn is wel een natuurproduct dus kan op gaan). Heeft u een specifieke vraag bel of mail mij dan ga ik voor u opzoek naar de juiste wijn!

Bezorgen; dat doen we inmiddels ook. Kijk even op de bezorg pagina voor informatie!

Hartelijk dank, Vriendelijke gegroet Sandra

Joint the table of happiness

Aan tafel met elkaar of alleen, het zou een mooi moment in de dag moeten zijn.
Het kan een moment zijn van genieten, een terugblik, een nieuwe ervaring of ideeen vormgeven.

CONNECT WITH ME

Please feel free to contact me via email with any questions you may have.

 
 
 
 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

Volg ons

De Nieuwe Melkfabriek

Copyright © Alle rechten voorbehouden